Keittiöön kannattaa hankkia kokkiveitsi. Kokkiveitsi on yleisveitsi, jolla pystyy leikkaamaan suurimman osan ruoka-aineista. Kokkiveitsiä on kahta eri tyyppiä, länsimainen ja japanilainen Gyuto tai Santuko. Kokkiveistä valitessa kannattaa ottaa huomioon, että japanilaiset veitset, kuten Gyuto, ovat usein hieman herkempiä kuin länsimaiset kokkiveitset, mikä tarkoittaa, että niitä tulee käsitellä huolellisemmin, jotta ne kestävät pitkään. Kokkiveitsi on täydellinen valinta niille, jotka haluavat pilkkoa kaikkea aina pienistä yrteistä suurempiin juureksiin tai lihaan.
Dorre Veitsisarja Sukai 3 kpl
44,99 EURGlobal Veitsisarja Global G-4, GS-58, GS-110 3 osat
387,90 EURSatake Veitsisetti Kaizen, 2 osaa
447,90 EURSatake Veitsisetti Kaizen, 3 osaa
739,90 EURGlobal Kokkiveitsi G-55 18 cm
138,99 EURGlobal Kokkiveitsi G-2 20 cm
149,99 EURZWILLING Veitsi Santoku Gourmet 18 cm
66,95 EURFiskars Norr-santokuveitsi, 16 cm
74,90 EURRyda Knives Kokkiveitsi Ryda Knives 20cm
199,99 EURRyda Knives Kokkiveitsi Ryda Knives 25cm 25cm
279,99 EURZyliss Kokkiveitsi 20 cm
54,99 EURKyocera Keraaminen kokkiveitsi 16 cm
114,99 EUR Lue lisää