Kuro on tukeva taottu veitsi, jonka terä on kahdeksaan kertaan käsiteltyä VG-10-terästä. Käsittely tekee veitsestä erittäin terävän ja kovan, sen kovuus on 58 HRC. Pitkä tuellinen kahva poltettua puuta ja terän pää 18/8-terästä takaavat täydellisen otteen, tasapainon ja vakauden.
Kosantuko on pieni kokkiveitsi. Sana santoku tarkoittaa suunnilleen "kolme etua", ja santoku-veitsi soveltuu vihanneksille, kalalle ja lihalle. Kosantuko on kokkiveitsi, jossa on hieman lyhyempi terä kuin tavallisessa santoku-veitsessä. Malli on erittäin suosittu kevyiden ja pienten veitsien ystävien keskuudessa.
Kuro kosantuko
Terän pituus 14 cm
Paino 180 g
67-kerroksista damaskusterästä
Käsintaottu, toimitetaan kauniissa puulaatikossa.
Suunniteltu tarjoamaan voimaa, tasapainoa ja tarkkuutta.
Terävä leikkuuterä voi auttaa tekemään ruoasta maukkaampaa ja terveellisempää. Hieno leikkuupinta estää raaka-ainetta menettämästä väriä, makua, mehua ja kimmoisuutta valmistuksen aikana. Terävän terän ansiosta leikatut raaka-aineet säilyvät pidempään eivätkä ime itseensä makua muista tuotteista jääkaapissa olleessaan.