Keittiöön kannattaa hankkia kokkiveitsi. Kokkiveitsi on yleisveitsi, jolla pystyy leikkaamaan suurimman osan ruoka-aineista. Kokkiveitsiä on kahta eri tyyppiä, länsimainen ja japanilainen Gyuto tai Santuko. Kokkiveistä valitessa kannattaa ottaa huomioon, että japanilaiset veitset, kuten Gyuto, ovat usein hieman herkempiä kuin länsimaiset kokkiveitset, mikä tarkoittaa, että niitä tulee käsitellä huolellisemmin, jotta ne kestävät pitkään. Kokkiveitsi on täydellinen valinta niil…
Keittiöön kannattaa hankkia kokkiveitsi. Kokkiveitsi on yleisveitsi, jolla pystyy leikkaamaan suurimman osan ruoka-aineista. Kokkiveitsiä on kahta eri tyyppiä, länsimainen ja japanilainen Gyuto tai Santuko. Kokkiveistä valitessa kannattaa ottaa huomioon, että japanilaiset veitset, kuten Gyuto, ovat usein hieman herkempiä kuin länsimaiset kokkiveitset, mikä tarkoittaa, että niitä tulee käsitellä huolellisemmin, jotta ne kestävät pitkään. Kokkiveitsi on täydellinen valinta niil…