Keittiöön kannattaa hankkia kokkiveitsi. Kokkiveitsi on yleisveitsi, jolla pystyy leikkaamaan suurimman osan ruoka-aineista. Kokkiveitsiä on kahta eri tyyppiä, länsimainen ja japanilainen Gyuto tai Santuko. Kokkiveistä valitessa kannattaa ottaa huomioon, että japanilaiset veitset, kuten Gyuto, ovat usein hieman herkempiä kuin länsimaiset kokkiveitset, mikä tarkoittaa, että niitä tulee käsitellä huolellisemmin, jotta ne kestävät pitkään. Kokkiveitsi on täydellinen valinta niille, jotka haluavat pilkkoa kaikkea aina pienistä yrteistä suurempiin juureksiin tai lihaan.
Satake Lihaveitsi Satake Houcho Gyuto 17 cm
67,90 EURGlobal Veitsisarja Global G-4, GS-58, GS-110 3 osat
387,90 EURSatake Kokkiveitsi Satake Houcho Santoku 17 cm
67,90 EURSatake Kokkiveitsi Satake Houcho Santoku balsapuulaatikossa
78,90 EURFiskars Edge-kokkiveitsi, 15 cm
29,90 EURFiskars Norr-kokkiveitsi, 20 cm
74,90 EURFiskars Norr-santokuveitsi, 16 cm
74,90 EURFiskars Edge-santokuveitsi, 17 cm
34,90 EURRichardson Sheffield Kokkiveitsi Scandi 20 cm
79,99 EURSatake Bunka Ame 15 cm
179,90 EURRyda Knives Kokkiveitsi Ryda Knives 21cm 21cm
239,99 EURRyda Knives Kokkiveitsi Ryda Knives 20cm
199,99 EUR Lue lisää