9 osumaa. Lajittele.

Käytä kalan ja lihan hienoimpiin osiin fileointiveistä, joka leikkaa raaka-aineesta helposti pois ruodot ja rasvan. Kun olet oppinut fileointitekniikan ja hankkinut kalan fileointiveitsen, voit valmistaa Nigiri-sushia kotona. Hanki myös paistiveitsi, jolla leikkaat lihan ennen tarjoilua. Valitse siivujen paksuus raaka-aineen ja ruokalajin mukaan.

Miyabi Fileerausveitsi/paistiveisti Sujihiki 24 cm 5000 MCD 67

359 EUR 449 EUR
Aiempi alin hinta 315 EUR

ZWILLING Trancherkniv Pro le blanc 20 cm

76 EUR 94,95 EUR
Aiempi alin hinta 67 EUR

Satake Sashimiveitsi Satake Houcho Sashimi 21 cm

54 EUR 67,90 EUR

ZWILLING Fileeveitsi Gourmet 16 cm

39 EUR 48,95 EUR
Aiempi alin hinta 35 EUR

ZWILLING Fileeveitsi Gourmet 20 cm

44 EUR 54,95 EUR
Aiempi alin hinta 39 EUR

Global Fileerausveitsi G-21 16 cm Joustava

149,99 EUR

Nordic Chefs Fileointiveitsi

74,95 EUR

Forged Fiskfilékniv

95,99 EUR

Global Fileerausveitsi G-30 21 cm Joustava

203,99 EUR