Toimitetaan 5-7 arkipäivää
Fileerausveitset / Satake
Houcho (veitsi japaniksi) on edullisuudestaan ja hillitystä muotoilustaan huolimatta kevyt veitsi, jossa on erittäin terävä terä ja joka kestää hoidettuna sukupolvelta toiselle. Valmistuksessa on keskitytty erittäin laadukkaaseen terään ja pelkistettyyn mutta toimivaan varteen.
Sashimiveitsi on tyypillinen japanilainen veitsi. Terä on teroitettu mahdollisimman teräväksi kalan ja lihan tarkkaan leikkaamiseen. Tällä veitsellä voi viipaloida melkein mitä tahansa yhdellä leikkauksella - lihan sielun säilyttämiseksi japanilaisen perinteen mukaisesti.
- Materiaali: Hi Carbon Steel
- Terän pituus: 21 cm
- Teroituskulma: 15 astetta
- Kahva magnoliapuuta
- Teroitetaan hiomakivellä tai keraamisella teroitussauvalla
Tuotenumero: 1718871-01-0
Yhdistä
Yhdistä näihin
Satake Suikalerauta
20,90 EUR
Share your favorites!
Kuvat, jotka on merkitty tunnisteella #ellos Instagramissa.