Staubin valurautainen uunipata, jonka sisäpuolella on mattamusta emalointi. Emalikerroksen suurimpia etuja on, että sitä ei tarvitse rasvapolttaa ennen käyttöä, ja että se sopii erinomaisesti haudutukseen ja paranee käyttökertojen myötä. Valurauta varaa tasaisesti lämpöä ja jakaa sen hitaasti ainesosille. Ruokaohjeet, jotka edellyttävät nopeaa ruskistusta ja sen jälkeen hidasta valmistusta matalassa lämpötilassa, onnistuvat ongelmitta. Pata sopii hyvin myös jälkiruoille ja muille kylmille ruokalajeille, sillä materiaali varaa myös kylmää. Padan pituus kahvojen kanssa on 26,3 cm, joten se sopii kaikkiin uuneihin. Pisaranmuotoinen kansi jakaa kondenssiveden tasaisesti kaikille ainesosille. Liharuoista ja muista ruoista tulee erittäin mehukkaita ja mureita.
- Halkaisija 20 cm
- Korkeus ilman kantta 9,5 cm
- Tilavuus 2,2 l