Gjutjärn i en elegant rosa nyans - "kirsikankukka"
matlagning "en cocotte" är ett bra sätt att göra läckra familjemåltider av färska råvaror. Gjutjärnet ger optimal värmefördelning och möjliggör snabb bränning av kött, samtidigt som emaljbeläggningen ser till att inget fastnar i botten. Tillsätt grönsaker och lite vätska (t.ex. Franskt vin) och ställ in cocotten i ugnen. Locket med sin aromregnfunktion släpper tillbaka all avdunstande fukt på maten, håller den mör och saftig och bevarar smakerna. Nu kan du spendera tid med din familj eller koppla av medan cocotte gör allt arbete. Bästa resultat med liten ansträngning - inte konstigt att den franska grytan har blivit en favorit i köket runt om i världen.
den har letat sig in i matsalarna också där den håller maten varm länge. Med sin pastellrosa emaljbeläggning är denna cocotte ett vackert tillskott till varje dukning. Färgen var inspirerad av körsbärsblomman, en symbol för förnyelse och att njuta av stunden. Och det är trots allt vad utsökt mat handlar om.