Haudutuspadat & painekattilat / Satake

Satake-höyrykeitin/steamer bambua.

Satake-höyrykeitin on valmistettu valmistuksen aikana koneessa helposti palavasta bambusta, mikä antaa sille erilaisen ja näyttävän ilmeen. Metallirenkailla vahvistetut reunat tekevät höyrystimestä tukevan ja kestävän.

Aseta höyrykeitin/höyrykori kattilan päälle, ja kiehuvasta vedestä nouseva höyry hoitaa loput. Luonnollinen bambuaromi antaa keittiöön pehmeän ja miellyttävän tuoksun, ja ruoka valmistuu hellävaroen. Satake-höyrykori on suunniteltu säilyttämään ruoan ravintoaineet, maut ja rakenne, jotta ruoka säilyttää luonnollisen herkullisuutensa. Höyrykeitin tarjoaa sekä kokeneille kokeille että kotikokeille monipuolisen tavan valmistaa mm. vihanneksia, dumplingeja, äyriäisiä, kanaa ym.

Satake-höyrykorit eroavat muista upean poltetun pintansa ja vahvistettujen metallireunojensa ansiosta. Höyrykorin tukeva rakenne ja muotoilu mahdollistavat tasaisen höyryn jakautumisen. Höyrykorin sivulla on tyylikäs metallilaatta, jossa on musta logo.

Kokeile perinteistä itä-aasialaista ruoanlaittoa höyrykoreissa ja inspiroidu herkullisesta, terveellisestä ja ravinteikkaasta ruoasta.

Korkeus 10,8 cm (reuna - kori + kansi)
Ulkomitta 25,3 cm
Sisämitta 23 cm (ruoanlaittoala)
Käytä mielellään bambuisten Satake-pihtien kanssa.
Ei kestä konepesua.
Pestään käsin ja kuivataan käytön jälkeen.

Höyrytetty kananrinta

4 nahatonta kananrintaa
2 valkosipulinkynttä
1 sitruuna
timjamia
chili-hiutaleita
seesaminsiemenöljyä
suolaa & mustapippuria
Tarjoa valkoisen riisin, höyrytettyjen kasvisten & szechuan red oil -öljyn kanssa.

Paloittele valkosipulinkynnet ja sekoita joukkoon sitruunamehu, chili-hiutaleet ja timjami. Hiero sekoitus kanan pintaan. Mausta suolalla ja pippurilla.

Keitä vettä halkaisijaltaan 20-24 cm:n kattilassa. Öljyä höyrykorin "ritilä" seesaminsiemenöljyllä ja laita kananrinnat koriin. Peitä höyrykori kannella ja aseta höyrykori kattilan, jossa vesi kiehuu hiljaa, päälle.

Höyrytä kananrintoja, kunnes niiden sisälämpötila on 72 °C eli noin 10-12 minuuttia niiden koon ja paksuuden mukaan. Tarkista lämpötila digitaalisella lämpömittarilla. Leikkaa rintafileet 5 mm:n siivuiksi tarjoilua varten.

Tarjoa valkoisen riisin, höyrytettyjen kasvisten, esim. parsakaalin, ja vahvan ja lämmittävän szechuan red oi -öljyn kanssa. Voit valmistaa öljyn itse tai ostaa aasialaisesta ruokakaupasta.

  • Pituus/syvyys: 26 cm
  • Halkaisija: 25 cm
  • Korkeus: 11 cm
  • Leveys: 26 cm

Tuotenumero: 1818699-01-0

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää
  • Tefal Secure 5 Neo painekattila, 6 l

    149 EUR
  • Champion Nordic Haudutuspata 4,5 l

    69,90 EUR
  • OBH Nordica Painekattila Turbo Cuisine QK7548S0

    269 EUR
  • Russell Hobbs Multi Cooker

    139 EUR
  • Tefal Secure 5 Neo painekattila, 6 l

    149 EUR
  • Champion Nordic Haudutuspata 4,5 l

    69,90 EUR
  • OBH Nordica Painekattila Turbo Cuisine QK7548S0

    269 EUR
  • Russell Hobbs Multi Cooker

    139 EUR

Share your favorites!

Kuvat, jotka on merkitty tunnisteella #ellos Instagramissa.