Väri: No color

Melitta Termospullojen keitin Look 5.0 Therm Timer

139 EUR

Jaksota ostot eriin Elpyn avulla.
Maksa alk. 14,7 EUR/kk.
Lue lisää

Elpy logo
Termospullojen keitin Look 5.0 Therm Timer

Vain muutama jäljellä:  Toimitetaan 6-8 arkipäivää

Termoskeittimet / Melitta

Melitta® LOOK® Therm Timer tarjoaa pitkäkestoisen kahvinautinnon haluttuun aikaan! Valmistele vain vesi, kahvisuodatin ja kahvijauhe, aseta aika ja voit rentoutua ja nauttia kupin kahvia tiettyyn aikaan. Kaksiseinäisen eristetyn ruostumattomasta teräksestä valmistetun kannun ansiosta myös toinen ja kolmas kuppi pysyvät kuumina ja tuoreina pitkään.

LED-ilmaisimella varustettu ajastintoiminto tarjoaa loistavan kahvikokemuksen ennalta asetettuna aikana. Ohjelmoi aika, jolloin haluat kahvinkeittimen käynnistyvän, ja anna itsesi herätä esimerkiksi vastakeitetyn kahvin tuoksuun.

Vesisäiliön täyttäminen ja puhdistaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Läpinäkyvässä vesisäiliössä on kahva, jonka avulla se on helppo irrottaa koneesta. Helppolukuinen annosteluasteikko tekee myös annostelusta erittäin helppoa.

Kahvinkeittimessä on laadukas eristetty kannu, joka pitää kahvin kuumana pitkään. Kaksiseinäinen eristetty ruostumattomasta teräksestä valmistettu kannu tarjoaa tehokkaan lämpöeristyksen ja tekee kannusta murtumattoman ja iskunkestävän.

Unohda kierresuljin - kannussa on sileä keittokansi ja Easy-Click-toiminto. Keitettäessä kahvi valuu suljetun kannen läpi ja on heti tarjoiluvalmis eristetyssä kannussa. Voit avata ja sulkea kannun kannen - esimerkiksi kannua puhdistettaessa - pitämällä sivussa olevia sulkimia alhaalla ja nostamalla kannen ylös tai laittamalla sen takaisin.

Miedosta vahvaan - patentoidun AromaSelector®-ominaisuuden avulla voit säätää kahvin voimakkuuden yksilöllisesti yksinkertaisella vääntämisellä - ilman kahvin tai veden määrän muuttamista. Nauti lempikahvisi juuri niin kuin haluat, kuppi kupin jälkeen. Vahvempi, piristävä kahvi aamulla ja miedompi versio iltapäivällä? AromaSelector® antaa sinulle aromaattisen ja monipuolisen makuelämyksen.

Käytännöllinen kääntyvä suodatin, jossa on irrotettava suodatinpanos.

Hyvin toimivan koneen, parhaan kahvin maun ja pitkän käyttöiän varmistamiseksi on tärkeää, että kahvinkeitin kalkitaan säännöllisesti. Tässä kahvinkeittimessä on 3-in-1 kalkinpoistosuoja, jossa on ohjelmoitava veden kovuusaste, kalkinpoistoilmoitus ja käytännöllinen kalkinpoisto-ohjelma.

Taloudellinen ja turvallinen - laite kytkeytyy automaattisesti pois päältä 15 minuutin kuluttua valmistuksen päättymisestä. Voit tietysti myös sammuttaa kahvinkeittimen milloin haluat.

Koneen tekniset tiedot
• Suodattimen koko 1x4®
• Maksimikahvimäärä: 10 kuppia
• Todistettu turvallisuus
• Hyväksytty elintarvikekäyttöön
• Maksimiteho: 1 080 wattia
• Valaistu ON/OFF-painike.

Tuotenumero: 2083433

Säästät toimituskulut

Koskee yli 69 EUR normaalipakettia

Lue lisää

Lasku & Tili

Edullisimmat maksutapamme

Lue lisää

Share your favorites!

Bilder taggade med #ellos på Instagram.

  • Melitta Thermmugg Premium 350 ml ruostumaton

    19,90 EUR
  • Moccamaster Termoskahvinkeitin 1,25 l Thermo Auto Off

    429 EUR
  • Melitta Termoskahvinkeitin Melitta One Therm

    229 EUR
  • Melitta Thermmugg Premium 350 ml ruostumaton

    19,90 EUR
  • Moccamaster Termoskahvinkeitin 1,25 l Thermo Auto Off

    429 EUR
  • Melitta Termoskahvinkeitin Melitta One Therm

    229 EUR